• Mensen verbinden en verbeelden
 • Gerda Venema

  Gerda Venema houdt zich vanuit haar bedrijf Trans4mate en als Powershootcoach bezig met verandering, profilering en zichtbaarheid.  Bedrijven profileren zich op Linkedin, Twitter en Facebook en werkzoekenden vinden via deze communicatiemiddelen een nieuwe baan.  Hierbij is een professionele foto en een sterke elevator pitch van essentieel belang.  Via haar bijzondere manier van spiegelcoaching met de camera in de hand, geeft Gerda jouw zelfvertrouwen een boost, leert ze je hoe leuk het is om jezelf te laten zien en heb je prachtige foto’s van jezelf.

  "Ik maak mensen en organisaties zichtbaar door middel van training, coaching en fotografie". 

  Haar missie is ‘Mensen verbinden en verbeelden’.
  Gerda is een ervaren netwerker en weet als geen ander hoe je verbindingen tot stand brengt. In 2009 richtte zij de stichting Fem2Business op, een netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Noord-Holland. Zij is eigenaar en organisator van No Nonsense Kennissessies.  Haar motto is: kennen + vertrouwen = gunnen.

  Door haar trainingen en presentaties op het gebied van social media communicatie, imago, elevator pitch en netwerken laat ze je zien hoe je een onuitwisbare indruk achterlaat, hoe netwerken nu eigenlijk werkt, hoe je een elevator pitch integreert in social media en je klant jouw ambassadeur maakt.

   

  Een lang gekoesterde wens van Gerda is vervuld, doordat zij als BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) huwelijken en partnerregistraties mag voltrekken. “Ik vind het namelijk heel bijzonder dat ik een klein deel mag uitmaken van zo’n belangrijk moment in het leven van twee mensen”.

  In het voorjaar van 2018 publiceert Gerda haar boek 'Over geluk gesproken'. Het is haar persoonlijke verhaal over ondernemend leven, tegenslag, succes en durven doen. Een inspiratieboek vol tips en anekdotes van succesvolle ondernemers.

  In september 2014 werd bij Gerda borstkanker geconstateerd. Over de gevolgen voor haarzelf en haar bedrijf schrijft ze blogs via www.gerdavenema.nl  en praat ze openhartig over haar ervaringen tijdens presentaties en lezingen.