• Lees jij straks mijn boek 'Over geluk gesproken...?

  In 2018 breng ik mijn boek uit. De titel van dit boek is 'Over geluk gesproken...' Hierin deel ik mijn persoonlijke verhaal van kind naar volwassen vrouw, van slagerijmeisje naar ondernemer, van gezond zijn naar ziek worden en weer opkrabbelen. Ik neem je mee op mijn reis van vallen en opstaan, blunders, tegenslagen, grote successen en durven doen. Het is een waargebeurd verhaal over leven en ondernemen.

  In mijn werk als coach, trainer en fotograaf ontmoet ik mensen die worstelen met hun zelfbeeld en zelfvertrouwen en zich soms letterlijk en figuurlijk onzichtbaar maken. Kwetsbare mannen en vrouwen die zich onzeker voelen en op zoek zijn naar hun eigen kracht. Door mijn eigen ervaringen begrijp ik hen zo goed en weet ik hoeveel invloed je zelf uit kunt oefenen op je eigen leven en geluk. Als je maar durft.

  “Wanneer ga je een boek schrijven?”, wordt mij vaak gevraagd. “Want je hebt wat te vertellen. Je bent een sterke vrouw, een powervrouw met een verhaal”. Ik reageerde daar vaak laconiek op, want wie zit er nu te wachten op mijn verhaal? En een boek schrijven. Tja, wie schrijft er tegenwoordig niet een boek. En weet je wel hoeveel tijd dat kost? Allerlei smoezen en overtuigingen om het niet te doen.

  Waarom dat toch dit boek?
  Het delen van mijn verhaal blijkt een krachtig middel te zijn, om inzicht en begrip te geven en te krijgen of troost en hoop te bieden. Dat krijg ik terug van de bezoekers aan mijn presentaties en lezingen en de lezers van mijn blogs.
  In dit boek laat ik nog meer van mezelf zien en lees je over het hebben en ontberen van geluk en hoe je er invloed op kunt uitoefenen. Hoe je geluk kunt afdwingen. Ook als alles ongelukkig lijkt. Zowel in je persoonlijke leven als in ondernemerschap.

  Ik hoop dat mijn boek je inspireert, je laat lachen of ontroert. Of dat je het nog eens uit je boekenkast of bureaulade pakt om iets terug te lezen. Dat je met plezier mijn verhaal leest en de verhalen van mijn collega ondernemers, die hun beste ondernemerstip en grootste blunder met je durven delen. En wie weet stimuleert het je om nu dan eindelijk die stap te nemen. Die stap naar je eigen geluk, die mooie baan of je eigen bedrijf.

  Wil je bijdragen aan mijn boek? Lees er hier alles over.