• Hoe doe je dat? Ik vroeg het me ook af. De afgelopen jaren vierde ik mijn verjaardag op bijzondere manieren en die kan je nooit meer toppen, dacht ik. Uiteindelijk heb ik mijn meest bijzondere verjaardag drie dagen gevierd.

  Op zaterdag 11 april vond ik een volle brievenbus. Mijn salsavrienden en -vriendinnen verrasten mij met een stortvloed aan kaarten en cadeautjes. We zien elkaar niet op de dansvloer maar ontmoeten elkaar dagelijks in onze app-groep. Elke dag een foto opdracht en iedereen maakt een filmpje van zichzelf. Zo zien we elkaar toch en hier en daar dansen we online. Als je even niet oplet worstel je door zo’n 100 (of meer) gemiste app berichtjes 😁💃

  Tijdens de Paasdagen genoot ik van leuke app-berichten en videobellen met vrienden en natuurlijk tikte ik ook een eitje.
  ’s Nachts stuurde mijn liefste bestie een prachtig app-bericht en werd ik telefonisch gefeliciteerd door nog een paar lieverds.

  Maandagochtend 13 april plinkte en plonkte mijn telefoon als een dolle. Slaperige stemmen die mij toezongen. Een van mijn vriendinnen gaf me het mooiste cadeau ever .. 🦋Ontploffende tijdlijnen op mijn socials. Cadeautjes en bloemen werden thuis afgeleverd, met een handkus op afstand erbij. Mijn voorraad chocola is weer helemaal bijgevuld. 👍

  ’s Avonds werd ik toegezongen op Zoom. Op deze manier kan je in deze tijd toch je verjaardag vieren. De een kwam even langs om te feliciteren en de ander bleef letterlijk of figuurlijk wat langer hangen. Er was bier, wijn, gin tonic (uiteraard), nootjes en goed gezelschap. We hadden alle tijd om elkaar te zien en te spreken. Ik hoefde niet met koffie en gebak rond te gaan, de hele dag in de keuken te staan of na afloop een joekel van een afwas weg te werken. EN…. niemand hoefde na dit feestje te rijden…. 😎

  Ja, dit was een van mijn mooiste en waardevolle verjaardagen. Dank je wel allemaal!

  Pas goed op je dondertje, want je zieltje zit erin en Stay Safe.❤️🥳🦋🙏

  Corona verjaardag