• Laat jij jezelf zien?

  Fotografie heeft een sterk uitvergrotend vermogen. Een camera focust en zoomt in op dat wat we zien. Maar zie jij jezelf zoals anderen jou zien? En wat gebeurt er met jouw zelfbeeld als je ziek wordt? Ziek zijn heeft invloed op je zelfbeeld en je zelfvertrouwen. Gerda weet dat als geen ander: "Toen ik zelf geconfronteerd werd met borstkanker, werd ik mij er nog meer van bewust dat schoonheid en kracht van binnen zit. Mijn uitdaging is om dat samen met jou op een foto vast te leggen". 

  Powershoot
  Als coach en fotograaf heeft Gerda zich gespecialiseerd als Powershootcoach.  Een Powershoot is een 1,5 tot 2 uur durende fotosessie, inclusief coaching, waarbij jij centraal staat.

  Profielshoot
  De profielshoot is een korte fotoshoot van circa 20 minuten. Deze foto’s zijn geschikt om jezelf te profileren via je social media kanalen. 

  Bedrijfsfotografie
  Steeds meer bedrijven zien het nut en de noodzaak in van goed beeldmateriaal, om hun bedrijf(sactiviteiten) te laten zien via de website en/of social media kanalen. Hoe zet u uw bedrijf in beeld?
 • Via de Powershootmethode fotografeer ik mensen die een camera het liefst uit de weg gaan en het lastig of ongemakkelijk vinden om gefotografeerd te worden. In deze Powershoot is er alle ruimte voor jou en ligt de focus op jou als mens. Ik coach jou met mijn camera in de hand!

  Meer informatie

  Powershoot

  Powershoot

  Via de Powershootmethode fotografeer ik mensen die een camera het liefst uit de weg gaan en het lastig of ongemakkelijk vinden om gefotografeerd te worden. In deze Powershoot is er alle ruimte voor jou en ligt de focus op jou als mens. Ik coach jou met mijn camera in de hand!

  Meer informatie

 • Wil je mooie foto's van jezelf, die je kunt gebruiken voor Facebook, LinkedIn, Twitter en je CV? Dan is een Power Profielshoot iets voor jou. Net als bij de Powershoot gebruik ik dezelfde technieken en maken we vooral veel plezier tijdens de shoot.

  Meer informatie

  Profielshoot

  Profielshoot

  Wil je mooie foto's van jezelf, die je kunt gebruiken voor Facebook, LinkedIn, Twitter en je CV? Dan is een Power Profielshoot iets voor jou. Net als bij de Powershoot gebruik ik dezelfde technieken en maken we vooral veel plezier tijdens de shoot.

  Meer informatie

 • Directeuren, managers, ondernemers en medewerkers worden regelmatig voor en op hun werk gefotografeerd. Vaak zijn zij niet tevreden met het eindresultaat. Zij herkennen zichzelf niet op de foto. Of hebben geen inspraak gehad op hoe de foto eruit mag en kan zien. Dat kan anders!

  Meer informatie

  Bedrijfsfotografie

  Bedrijfsfotografie

  Directeuren, managers, ondernemers en medewerkers worden regelmatig voor en op hun werk gefotografeerd. Vaak zijn zij niet tevreden met het eindresultaat. Zij herkennen zichzelf niet op de foto. Of hebben geen inspraak gehad op hoe de foto eruit mag en kan zien. Dat kan anders!

  Meer informatie